Seizoensafsluiting geslaagd

Afgelopen vrijdag hebben de zwemmers van de selectie, aanvangsgroep en recreanten een seizoensafsluiting gehouden op De Groene Heuvels.

Het was een lekker ontspannen en gezellige bijeenkomst na een paar maanden van afwezigheid. Er werd gespeeld, gezwommen, er is zelfs ‘getraind’ door de selectie. De BBQ maakte er een echt zomersfeestje van. De temperatuur was er prima voor.

In een gezellige mix van zwemmers, ouders en trainers hadden we een mooi plekje op de De Groene Heuvels ingenomen. Vanaf een uur of 5 werd de stek aan het water bevolkt en uiteindelijk waren we met een flinke groep. Natuurlijk moest er veel bij gepraat worden. Er werden ook spelletjes gespeeld en gevoetbal.

Een groep van circa 20 zwemmers heeft een korte openwater training gedaan onder begeleiding van Geert en Rob. Er werd een rondje langs de boeien gezwommen en de plas is een keer overstoken. Dat was voor de meeste een pittge opgave na 3 maanden zonder ‘watergevoel’. Toch was het goed te doen omdat het water heerlijk van temperatuur was en schoon.

De openwater training van de selectie

Het was mooi om te zien dat de verschillende groepen elkaar opzochten. Ook de Masters waren eigenlijk vertegenwoordigd in een groep ouders van jeugdzwemmers/trainers. Zo is het eigenlijk (onbedoeld maar wel heel leuk) een clubfeestje geworden voor bijna alle leden.

Net voordat het weer dreigde om te slaan is het tijdelijke Gelenberg kamp opgeslagen en keerde iedereen tevreden huiswaarts.

Volgend jaar weer? De reacties van de zwemmers en de ouders waren erg positief. Dus wie weet en wellicht dan echt de hele club? We hebben wel een paar enthousiastelingen nodig die dit willen organiseren.

Organisatie

Deze bijeenkomst was geiniteerd door de trainers van de selectie en de aanvangsgroep/recreanten. Arnold van Tienhoven en Nicole Jacobs hebben gezorgd voor de versnaperingen. Voor Arnold en Nicole was het de laatste keer dat zij dit soort activiteiten meeorganiseren. Ze werden door Brenda namens de zwemmers bedankt voor hun bijdragen.

Gezien de leuke reacties zou het echt jammer zijn als we dit niet meer kunnen doen want het is een meerwaarde voor de zwemmers, trainers en ouders! Dus we zoeken nog een paar enthousiaste leden/ouders die af en toe iets willen organiseren buiten het zwemmen om. Deze bijeenkomst vergde een zeer laagdrempelige organisatie en heeft echt een mooie weerwaarde voor de club.