Dien Willems trofee & vrijwilligersBBQ

 

Ook dit jaar is het seizoen weer gezellig van start gegaan met de vrijwilligersBBQ. Hét moment waarop het bestuur alle vrijwilligers in het zonnetje zet tijd, als dank voor alle tijd en moeite die toch elk jaar weer in de vereniging wordt gestoken….

Maar de vrijwilligersBBQ is ook het moment om de meest bijzondere vrijwilliger in het zonnetje te zetten door de Dien Willems-trofee te overhandigen. Dit jaar is Brenda Janssen-Sas, trainer van de selectie, aangedragen door meerdere leden. En Brenda heeft de trofee dik verdiend, omdat ze een luisterend oor is voor elke zwemmer en steeds weer met een grote glimlach aan het bad staat om de zwemmers de kneepjes van de sport bij te brengen. Brenda wordt de “nieuwe” moeder van de club genoemd, een titel die als eerste aan Dien Willems zelf toe kwam… Dus van wie anders, dan van Dien zelf, moest Brenda de trofee overhandigd krijgen?! Speciaal voor deze gelegenheid is Dien Willems aangesloten bij de BBQ, en heeft persoonlijk de trofee aan Brenda overhandigd. Heel bijzonder voor Brenda, want zij kent Dien al sinds ze kennis maakte met de vereniging… Vele jeugdherinneringen zijn deze middag opgehaald, want Dien trof nog meer “oude bekenden” op deze vrijwilligersmiddag!

Het komende jaar mag Brenda terecht genieten van deze mooie trofee, want “pas” bij de volgende vrijwilligersBBQ zal de trofee aan een volgende bijzondere vrijwilliger overhandigd worden. Dus heb je deze keer de BBQ gemist, houd dan in ieder geval de eerste zaterdag van het nieuwe seizoen (2017) vrij!!

IMG_6075 IMG_6076 IMG_6077 IMG_6079 IMG_6097 IMG_6098 IMG_6099 IMG_6100 IMG_6101 IMG_6102 IMG_6103 IMG_6104 IMG_6105